Sot “Artpolis” organizon shfaqjen “Hopes and dreams”

Aktivteteve në kuader të shënimit të ditës së popullsisë duket se nuk u mjafton një ditë e vetme e shënuar, sepse pas shumë aktiviteteve të mbajtura me 11 korrik edhe sot qendra për art dhe komunitet “Artpolis”, organizon shfaqjen “Hopes and dreams” (Shpresat dhe Ëndërrat). “Hopes and Dreams” do të shfaqet sot (12.07.19) nga ora…

Details

Festivali ‘HAPU’ vjen edhe me ‘Artist Talk’

Festivali i Artit në Hapësirë Publike-Hapu, po vazhdon me aktivitete të shumta artistike të cilat po shtrihen në Prishtinë e Fushë Kosovë. Zyrtarja për komunikim nga “Hapu”, Daniela Markaj, në një intervistë për Radio KFOR-in, ka shpalosur programin e ditës së dytë dhe të tretë të festivalit në fjalë: “Në ditën e dytë të festivalit…

Details

U zyrtarizua Koalicioni i Kosovës për Pajtim

Koalicioni i Kosovës për Pajtim (KKP) sot (11 korrik), në “Shtëpinë e Evropës” në Prishtinë, ka prezantuar lansimin e Koalicionit të Kosovës për Pajtim.  Hyrja në partneritet të  Fondit për të Drejtën Humanitare në Kosovë (FDH), AKTIV dhe Artpolis janë ato organizata të cilat po kërkojnë të trajtojnë dhe të kontribuojnë në përmirësimin e marrëdhënieve…

Details

Ankand i drejtpërdrejtë nga ‘Shtëpia e Ankandeve Kosova’

‘Shtëpia e Ankandeve Kosova’, e cila organizon shitjen e inventarit të zyrave, mobileve shtëpiake, pajisjeve të ndryshme, mallrave, veturave, etj.,  të shtunën ( 13 korrik), nga  ora 09:00 e deri në ora 17:00, organizon Ankandin e radhës me artikuj të ndryshëm nga  Podravka SH.A, American School of Kosova,  Raiffeisen Bank Kosova, FINCA, TEB, BPB, KEP…

Details