Dogana e Kosovës dhe Policia e Kosovës me operacion të përbashkët të kontrollit ndaj veprimtarive ilegale

Në kuadër të realizimit të detyrave dhe autorizimeve ligjore, Policia e Kosovës ka asistuar dhe mbështetur Doganën e Kosovës në realizimin e kontrollit mbi legjitimitetin e pajisjeve që shërbejnë për prodhimin e BITCOIN. Rreth kësaj situate, Radio KFOR-i ka zhvilluar një intervistë me zëdhënësin e Doganës së Kosovës, Adriatik Stavileci, i cili tregoi rreth aksioneve…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 14 janar të vitit 1984, Paul McCartney ishte në pozitën e parë në Mbretërinë e Bashkuar me këngën ‘Pipes of Peace’. Në këtë datë të vitit 2001, Jennifer Lopez ishte për herë të parë në top listën muzikore në Angli, me këngën e saj ‘Love Don’t Cost a Thing’. Kjo këngë ishte pjesë e…

Details

Si e kurseni energjinë elektrike?

Egzona Krasniqi “Gjatë dimrit duke marr parasysh që rrjeti energjetik është më i ngarkuar mundohemi që të kursejmë më së shumti tëk ngrohja, të mos i lëmë dyert hapur fillimisht, pastaj shumicën e punëve të shtëpisë i kryej vonë në mbrëmje sepse edhe tarifa e pagesës është më e vogël.” Flori Bivolaku “Janë disa gjëra…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 13 janar të vitit 2010, Beyonce dhe Jaz Z u emëruan çifti me të ardhurat më të larta në Hollywood nga revista ‘Forbes’. Dyshja kishin fituar rreth 100 milion dollarë vetëm gjatë një viti. Në këtë datë të vitit 2016, dy këngët e Ed Sheeran: ‘Shape of You’ dhe ‘Castle on the Hill’, ishin…

Details

Viktor Buzhala: “Ruajtja e energjisë elektrike është jetike!”

Për tu njoftuar rreth gjendjes momentale me energjinë elektrike në Kosovë, Radio KFOR-i realizoi një intervistë me zëdhënësin e KEDS-it, Viktor Buzhala. Radio KFOR: Cila është gjendja momentale me furnizim të energjisë elektrike? Viktor Buzhala: “Po gjendja është e mirë, do të thotë kufizime nuk ka për as një konsumator, pra jemi duke i furnizuar…

Details