Në Radio KFOR, këtë të diel performon DJ Slavi Peev

Rave Live Session është transmetimi javor, i mundësuar nga Win Music Freedom, përmes së cilit prezantohen DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional. Kësaj radhe Rave së bashku me Radio K4 ju prezantojnë, DJ Slavi Peev. DJ në fjalë, është bashkëthemelues i një radio emisioni, me seli në Londër, në Hoxton FM, i quajtur Friends…

Details

Bledian Salihu, një shembull i qytetarisë aktive

Youth Action for Kosovo, një projekt në të cilin si nxënës, Bledian Saliu, ishte pjesë e tij, ky ishte vetëm hapi i parë drejt një rruge të gjatë, që më pas do të jepte kontributin e tij fillimisht si një qytetar i përgjegjshëm i vendit tonë, e pastaj edhe si një arkitekt i suksesshëm që…

Details

KFOR-i ndihmoi Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare, në Dragash

Sot (01.04.21), Ekipi Italian CIMIC (Bashkëpunimi Civil-Ushtarak KFOR) dhuroi 10 gjeneratorë oksigjeni në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare (QKMF) “Adem Berisha” në Dragash, një donacion shumë i nevojshëm, sidomos tani kur numri i njerëzve të infektuar me CoViD-19, është duke u rritur. Gjatë dorëzimit të këtij donacioni, kreu i CIMIC-ut italian, togeri Adriano Ricco, për…

Details

Ndikimi i prindërve në zhvillimin dhe sjelljen e fëmijëve

Përveç se shërbejnë si model që gjithmonë ndiqet nga fëmijët, prindërit luajnë rol vendimtar në zhvillimin dhe edukimin e tyre, ku përfshihen sjelljet, reagimet, qëndrimet e tyre në raport me vetën dhe të tjerët. Këtë e pohon për Radio KFOR-in edhe drejtoresha dhe themeluesja e Organizatës Joqeveritare ‘Total Family Coaching’, znj. Adelina Toplica Badivuku, e…

Details

Mos bini pre e shakave sot, me 1 Prill

Sot është 1 prilli, që ndryshe njihet edhe si ‘Dita e Gënjeshtrave`. Shakatë e 1 prillit, mirëpriten më së shumti nga fëmijët, por edhe të moshuarit nuk është se nuk e pëlqejnë këtë ditë E për të shënuar këtë ditë, Radio KFOR-i pyeti disa dëgjues ‘Se a janë mashtruar ndonjëherë nga dikush për 1 Prill?’:…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 1 prill të vitit 1989, Madona publikoi albumin e saj të tretë ‘Like a Prayer’ . Ky album qëndroi për 70 javë në top lista në Amerikë. Në këtë ditë të vitit 2013, album i nënshkruar i  Beatles ‘Lonely Hearts Club Band’  u shit për 300 mijë dollarë në një ankand në Dallas të…

Details