Përfitimet nga dështimet në jetë

Jeta të sfidon në çdo ditë të saj. Disa sfida kalohen më lehtë, e disa të tjera të lënë përshtypjen se janë të pakalueshme. Por, në momente të tilla është e rëndësishme që të kujtoni faktin që asnjëherë jeta nuk të sfidon me diçka që nuk mund ta përballosh. E tëra që duhet të bësh…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Me datën 14 prill të vitit 1963, bendi ‘The Rolling Stones’ teksa performonin në ‘The Crawdaddy Club’, pjesë e publikut ishin edhe katër anëtarët e bendit ‘The Beatles’. – Në këtë datë të vitit 1967, David Bowie lëshoi në treg atë që u quajt inovacion nën tiltullin ‘The Laughing Gnome’. Kënga që sillte zërin…

Details

“Online Money Making”, mënyrë moderne për të fituar para

Një mënyrë efikase për të fituar para direkt nga shtëpia është edhe përmes tregut online. Me zhvillimin e teknologjisë përfitimet nga puna online, ka arritur shifra stratosferike, e për të qenë pjesë e këtij tregu të gjerë nuk është diҫka e vështirë ose e pamundur. Google Adsense, Kurset e ndryshme Online, eBooks dhe Youtube janë…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Më 13 Prill të vitit 1967, këngëtarët Nancy dhe Frank Sinatra, ishin në pozitën e parë në Angli me këngën ‘Somethin’ Stupid’, duke u bërë dueti i parë në histori në këtë pozitë, kënduar nga një baba dhe vajza e tij. Kënga e famshme ishte shkruar nga autori, Carson Parks. – Më 13 Prill…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit këngëtari R Kelly ishte në pozitën e parë në Angli dhe Amerikë me këngën ‘I believe I can fly’ për të cilën kishte fituar edhe çmimin ‘Grammy’. Me 12 prill të vitit 2016 një raport tregoi se  artistët britanikë Sam Smith, Ed Sheeran dhe Adele kishin ndihmuar që industria e…

Details