Në “Feminist Talk” diskutohet për drejtësi gjinore

Sonte (20.02.20), me fillim nga ora 19:00, ‘Fondacioni Shtatëmbëdhjetë’ në bashkëpunim me ‘Kolektivin për Mendim dhe Veprim Feminist’, do të mbajnë serinë e radhës së “Feminist Talk”. Lidhur me këtë ngjarje, për Radio KFOR-in përgjegjësja e komunikimit në fondacionin ‘Shtatëmbëdhjetë’, Sihana Klisurica, tha: “Sot kemi eventin e radhës në kuadër të programit mujor në ‘Project…

Details

Jepet reprizë shfaqja “Harroje Hollivudin”

Sot dhe nesër (19 dhe 20 shkurt), në Teatrin Dodona, nga ora 19:30,  mbahet repriza e shfaqjes “Harroje Hollivudin”, me autor, Miro Gavran dhe me regji të Faik Gashi. Kjo shfaqje paraqet një person me emrin Methju i cili  ka një ëndërr të vetme në jetë, për tu bërë aktor, ai pas disa dështimeve për…

Details

‘Educational Center Kosova’ ju ofron mundësi për të mësuar rreth fushave të ndryshme

‘Educational Center Kosova’ me qendër në Kosovë, përfaqëson mbi 70 shtëpi botuese nga Evropa dhe Amerika që përfshijnë aktivitete të shumta në shumë fusha. Në bashkëpunim me  ‘National Geographic Learning’ që është një nga shtëpitë botuese më prestigjioze në botë, ata kanë organizuar një seminar online. Bëhet fjalë për një mundësi unike për të gjithë…

Details