Rave Live Session këtë javë ju prezanton, DJ Iceberg

Rave Live Session është transmetimi i përjavshëm, i cili mundësohet nga Win Music Freedom, ku prezantohen DJ-të më të mirë lokal dhe Internacional. Iceberg, është një nga emrat më të njohur në skenë, një DJ i pranishëm në skenë për 19 vite, nëpër të gjitha klubet dhe festivalet kryesore në Maqedoninë e Veriut dhe në…

Details

Sot kujtohen viktimat e luftës kimike

Data e sotme (29 prill), njihet dhe kudo në botë shënohet si ‘Dita e Përkujtimit për të gjithë Viktimat e Luftës Kimike’, e cila mëton të sigurojë angazhimin e Organizatës për Ndalimin e Armëve Kimike. Në shënim të kësaj dite, organizatat përkatëse organizojnë shumë aktivitete për të eliminuar kërcënimin e armëve kimike dhe për të…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 29 prill të vitit 1980, rock bendi Black Sabbath filluan turneun e tyre të parë pas largimit të Ozzy Osbourne që u zavendësua nga vokalisti Ronnie James Dio. Në vitin 1985 në këtë datë, Freddie Mercury lansoi albumin e tij solo ‘Mr. Bad Guy’. Në këtë datë të vitit 2007, Arctic Monkeys kanë qëndruar…

Details

Siguria dhe shëndeti i punëtorëve gjatë orarit të punës

“Parashikoni, përgatitni dhe përgjigjuni krizave – Investoni Tani në Sisteme Elastike të Sigurisë në Punë dhe Shëndet”, kjo është motoja e sivjetme e “Ditës Botërore për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë”, e cila shënohet sot (28 prill) dhe ka për qëllim ngritjen e vetëdijes për çështjet e sigurisë dhe shëndetin në vendin e punës. Kjo…

Details

Berat Bajrami – artist i ndërtimit të paqes

Berat Bajrami, është një i ri nga Rahoveci, që është shembulli më mirë i tejkalimit të të gjitha barrierave, qofshin ato gjinore apo etnike. Berati me profesion është artist, ka përfunduar masterin në Fakultetin e Arteve, në Universitetin e Prishtinës në degën e Grafikës, ndërsa emrin e tij mund ta hasim në shumë vende dhe…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 28 prill të vitit 1978, Bob Dylan regjistroi super hitet e tij “Baby, Stop Crying,” “Is Your Love In Vain dhe ‘New Pony’. Në vitin 1973, albumi i Pink Floyd ‘The Dark Side of the Moon’, ishte në pozitën e parë në  Billboard Albums chart. Në këtë datë të vitit 2013, Emeli Sande vendosi…

Details

Hitet e fundit në Radio KFOR

Është muzika e mirë ajo e cila gjithmonë ndikon pozitivisht në disponimin e të gjithëve, e këtë fakt e dinë të gjithë e sidomos dëgjuesit e Radio KFOR-it. Por prapa kësaj, ndodhet stafi i Radio KFOR-it, të cilët mundohen që këtë disponim të mirë, të ju ofrojnë gjithmonë dëgjuesve, përmes emisioneve të njëpasnjëshme argëtuese si…

Details