Hapet nesër ekspozita me fotografi “Ligjëro mos diskrimino”

Faza e fundit e projektit “Diskriminimi gjinor në arsimin e mesëm dhe të lartë” do të përfshijë ekspozitën me fotografi “Ligjëro mos diskrinimo”, që do të hapet nesër, më 18 qershor, në ora 19:00, në ambientin e Qendrës për Bashkëpunim Ballkanik “Loja”. Ky projekt realizohet nga Klubi Feminist në bashkëpunim me Qendrën për Bashkëpunim Ballkanik…

Details

Sot shënohet ‘Dita Botërore e Erës’

‘Dita Botërore e Erës’ është një ngjarje botërore që shënohet çdo vit, më 15 qershor, organizuar nga WindEurope dhe GWEC (Global Wind Energy Council). Në këtë ditë shkëmbehen informacione të ndryshme rreth energjisë së erës, fuqisë së saj dhe mundësitë që ajo ka për të ndryshuar botën. Shoqëritë kombëtare energjetike të erës dhe kompanitë e…

Details

Po shënohet ‘Dita Botërore e Dhurimit të Gjakut’ me moton ‘Jep dhuratën më të çmueshme, dhuro gjak’

Çdo vit, më 14 qershor, në mbarë botën shënohet ‘Dita Botërore e Dhurimit  të Gjakut’. Në këtë ditë organizatat shëndetësore punojnë për të rritur ndërgjegjësimin dhe vetëdijësimin për nevojën e dhurimit të gjakut për personat në nevoj dhe për solidarizimin e njerëzve për të dhuruar gjak. Dhurimi vullnetar i gjakut organizohet çdo vit në Kosovë,…

Details

Organizohet festivali i veturave klasike ‘Old Timers Fest’

Klubi ‘Old Timers – Prizreni’, organizon për herën e 14-të festivalin ‘Old Timers Fest’, një festival të ekspozimit të veturave të vjetra sot (14.06.19) duke filluar nga ora 10:00 në parkingun e qendrës ‘Abi Qershia’, në Prizren. Pjesëmarrës nga vende të ndryshme të Ballkanit dhe Evropës do të sjellin vetura të ndryshme që datojnë nga…

Details

Anulohet koncerti i grupit muzikor “Elita 5”

“Rrugëto për të kujtuar, jo për tu përkujtuar”, kjo ishte motoja e koncertit të grupit muzikor Elita 5, që ishte paraparë të mbahej më 15 qershor, te Sheshi i Lidhjes së Prizrenit, në nder të 13 vjetorit  të themelimit të klubit “MC Eagles”. Klubi i motorëve në Prizren “MC Eagles”, i cili është edhe organizator…

Details