Këngët premierë, që mundi ti dëgjoni në Radio KFOR

Muaji mars ka qenë i mbushur me muzikë të mirë, me bashkëpunime befasuese dhe këngë që kanë thyer rekorde në platformat më të mëdha muzikore. Radio KFOR-i vazhdon t’ju sjellë si premiera këngët më të fundit, të lansuara nga artistë të njohur ndërkombëtar: Justin Bieber – Lifetime Becky Hill – Last Time Demi Lovato –…

Details

Fito çmim dhe dizajno logon e Samitit të Procesit të Berlinit

Organizata ndërkombëtare që vepron nëpërmes projekte në 6 vende të Ballkanit Perëndimor ‘Regional Youth Cooperation Office (RYCO)’, ka organizuar një garë për të rinjtë për të dizajnuar logon e ‘Samitit të Procesit të Berlinit’, për këtë vit. Thirrja është e hapur për të rinjtë e moshave nga 18 deri në 30 vjeç, që vijnë nga…

Details

Gjendje më e rënduar e situatës me ‘CoViD-19’, në vend

Përballja me pandeminë ‘CoViD-19’, ka paraqitur sfida globale në shumë aspekte të jetës në gjithë botën. Edhe Kosova, ende po vazhdon të përballet me numër të lartë të rasteve të personave të infektuar me virusin korona. Kryeshefi i Qendrës Kryesore të Mjekësisë Familjare në Prishtinë, Dr. Sami Uka, në një intervistë për Radio KFOR-in, tregoi…

Details

Për herë të parë në vend hapet “Parenting Program of Kosovo”

Shëndeti mendor, informimi profesional, prindërimi i duhur dhe ngritja e vetëdijesimit, janë objektivat që ka gërshetuar Qendra e Edukimit Prindëror përmes projektit “Parenting Program Kosova”. Për të kuptuar më shumë për ketë qendër, e cila është e para e këtij lloji në Kosovë, Radio KFOR-i zhvilloi intervistë me themeluesen e qendrës, njëherit edhe psikologe e…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot me 25 mars feston ditëlindjen këngëtari, kompozitori dhe kantautori i njohur Elton John i lindur në vitin 1947 në Angli. Emri i tij i skenës nuk është emri i tij i vërtëtë por është një kombinim i dy emrave të anëtarëve të bendit Bluesology: Elton Dean and Long John Baldry. Elton John ka…

Details

Këshilla për takime online

Edhe para periudhës së COVID-19, takimet në distancë po bëheshin shumë të shpeshta. Edhe pse akoma po diskutohet efikasiteti i takimeve online, studimet tregojnë që kjo praktikë mund të rrisë produktivitetin dhe bashkëpunimin mes ekipit. Duhet të siguroheni që çdokush që merr pjesë në takim, është duke ndjekur rregullat e takimeve virtuale. Ja disa këshilla…

Details