Dhuro gjak dhe shpëto jetë edhe në ditën e të dashuruarve

Data 14 Shkurt pothuajse në të gjithë botën festohet si dita e të dashuruarve. Tashmë është bërë traditë që në këtë ditë çiftet shkëmbejnë dhurata, puthje, lule si shenjë dashurie për njeri –tjetrin. Mirëpo, për ta shënuar këtë ditë qendra ‘Innovation Centre Kosovo’ dhe ‘Kosovo ICT Association – STIKK’, do të organizojnë një aktivitet humanitar…

Details

Nata e filmit dhe dhurimit të librave në Kino Armata

Sbunker në bashkëpunim me DokuFest dhe Kino Armata, nesër (07.02.19) nga ora 19:00 në Kino Armata, sjellin filmin “First to Fall”, në kuadër të natës së filmit dhe dhurimit të librave. Përveç shfaqjes së filmit, gjatë asaj periudhe do të dhurohen edhe disa libra dhe do të mbahet një diskutim që lidhet me tematikën e…

Details

Mundësi për të fituar bursë për shkollim në Evropë

Programi ‘Erasmus +’ në kuadër të projekteve të Unionit Evropian në Kosovë, ka organizuar një sesion informues për t’i shpalosur mundësitë e shumta që ofron ky program për bursa në vende të ndryshme të Evropës. Kjo ngjarje do të mbahet në ‘Qendrën Informative dhe Kulturore të BE-së’ në Prishtinë, nesër (07.02.19) duke filluar nga ora…

Details

Studentët diskutojnë për filantropinë

Forumi për Iniciativa Qytetare, sot (05.02.2019) organizon diskutimin me temën: Filantropia për zhvillim të qëndrueshëm, duke trajtuar çështjen, pse duhet të rimendojmë dhurimin e parave në Kosovë? Ky takim ka për qëllim që të ofrojë mundësi për shkëmbim të ideve dhe koncepteve në fushën e Filantropisë. Kjo ngjarje përbëhet nga të rinjët dhe studentët e Kosovës…

Details

Our Hospitality sjellë kohën e filmave pa zë në Kino ARMATA

Sonte me fillim nga ora 20:00 në Kino ARMATA në Prishtinë do të shfaqet filmi ‘Our Hospitality’. Veçantia për të parë këtë film, qëndon në faktin se ‘Our Hospitality’ është njëri prej filmave kryesor të vitit 1923 që erdhi nga regjisorët Buster Keaton dhe John G. Blystone. ‘Our Hospitality’ do të ju rikthejë vite prapa…

Details