Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Më 13 Prill të vitit 1967, këngëtarët Nancy dhe Frank Sinatra, ishin në pozitën e parë në Angli me këngën ‘Somethin’ Stupid’, duke u bërë dueti i parë në histori në këtë pozitë, kënduar nga një baba dhe vajza e tij. Kënga e famshme ishte shkruar nga autori, Carson Parks. – Më 13 Prill…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit këngëtari R Kelly ishte në pozitën e parë në Angli dhe Amerikë me këngën ‘I believe I can fly’ për të cilën kishte fituar edhe çmimin ‘Grammy’. Me 12 prill të vitit 2016 një raport tregoi se  artistët britanikë Sam Smith, Ed Sheeran dhe Adele kishin ndihmuar që industria e…

Details

Argëtohu dhe mëso nga shtëpia me ‘Academic Education Center’

Akademia e gjuhëve të huaja ‘Academic Education Center’ (AEC), e specializuar në programe profesionale, gjuhësore dhe trajnime, do të organizoj programe të shumta dhe aktivitete për fëmijë nëpërmes platformave online gjatë kohës kur fëmijët po qëndrojnë në shtëpi, duke filluar nga 19 prilli. Drejtori i kësaj akademie, profesori Lavdrim Avdyli, në një bisedë për Radio…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçohen këto ngjarje

– Me datën 11 Prill të vitit 1988, këngëtarja Cher, fitoi çmimin OSCAR, për paraqitjen e saj në komedinë ‘Moonstruck’. – Në këtë datë të vitit 1964, bendi The Beatles, vendosën një rekord të ri, ku ata në të njejtën kohë kishin 14 këngë në top listë. Disa prej këngëve ishin ‘Can’t buy me love’…

Details

‘Education Comes First’ sjellin mësime në formë argëtimi

Me ndërprerjen e procesit mësimor për shkak të pandemisë, të mësuarit ndryshoi koncept, mirëpo për fat të mirë me zhvillimin teknologjik është bërë e mundur ndjekja e klasave në platformën online, në mënyrë që nxënësit të kenë qasje në mësime të rregullta. Mirëpo, përveç mësimit online, fëmijëve ju duhen edhe aktivitete shtesë për të zhvilluar…

Details