Termoskiss ftojnë të gjithë për ide dhe aktivitete rekreative

Sot (16 janar), nga ora 18:00, në Termokiss do të planifikohen programet që do të organizohen në muajt në vijim. Udhëheqësi i projekteve në qendrën ‘Termokiss’, Edonis Hashani, për Radio KFOR-in tregoi për qëllimin e këtij aktiviteti: “Programi jonë bazohet në nevoja të komunitetit, e përmes kësaj ngjarje ne duam t’i kanalizojmë eventet, në bazë…

Details

Aleanca Franceze stimulon leximin tek fëmijët

‘Aleanca Franceze në Prishtinë’ në bashkëpunim me ‘Ministrinë Franceze të Kulturës’, kanë vazhduar aktivitetet e shumta që përfshijnë promovimin e kulturës franceze në Kosovë. Sot (16.01.20) duke filluar nga ora 18:00, në ambientet e ‘Aleancës Franceze në Prishtinë’, do të organizohet një punëtori për fëmijë që përfshinë shprehinë e të lexuarit nëpërmes lojës. Aktiviteti ‘Nata…

Details

“Java e Kodimit” vazhdon me Cod Kit

Ka filluar “Java e Kodimit” e organizuar nga “BONEVET Prishtina”, e cila do të vazhdoj të mbahet edhe sot (16.01.20) dhe nesër (17.01.20), në objektin e Galerisë Kombëtare të Kosovës. Radio KFOR-i ka kontaktuar Edona Bejtullahu, mentore në “BONEVET”, e cila na tregoi se çfarë do të mbahet gjatë ditës së sotme: “Ditën e enjte…

Details

Ju pëlqen dëbora, atëherë nisuni për Brezovicë

Dimri është këtu, temperaturat e ulëta gjithashtu, miërpo bora po na mungon të gjithëve. Prandaj, drejtohuni nga malet ku përfitimet do të jenë të shumëfishta, do të merrni frymë në ajër të pastër, do të argëtoheni me gjithë familjen dhe madje do të shijoni edhe dëborën. Sezoni i skive në Brezovicë është i hapur me…

Details

‘UNUM Festival’ së shpejti fillon me Pre-Party

Zone Club dhe UNUM Festival, më 25 janar, fillojnë me pre-party-n e parë të UNUM Festival-it 2020, me një grup të DJ-ve nga Rumania, Arapu, Suciu, Cap dhe me “warm up” nga Altin Boshnjaku. Edicioni i dytë i UNUM Festivalit fillon më 28 maj dhe përfundon me 2 qershor 2020, në Shëngjin të Shqipërisë. Për…

Details

Mundësi zhvillimi profesional për të rinj në Prishtinë

Këshilli Rinor i Ambasadës së SHBA po organizon një punëtori “Shkathtësitë e Suksesit” për të rinjtë e moshës 16-21 vjeç në Prishtinë, me datat 18 dhe 19 janar 2020. Pjesëmarrësit e kësaj punëtorie do të aftësohen në: – Mendim kritik – Mendim Kreativ – Bashkëveprim Efektiv – Komunikim Bindës. Pas mbarimit të punëtorisë, pjesëmarrësit do…

Details