Mësojmë dhe avancohemi gjatë qëndrimit në shtëpi

Në mënyrë që qëndrimi në shtëpi të jetë sa më argëtues për fëmijët, ekzistojnë shumë platforma online përmes së cilave fëmijët mund të mësojnë shumë. Ndërsa jemi në rrethanat e izolimit në shtëpi, ky është edhe momenti ideal për të mësuar dhe për t’u avancuar. Një listë të tillë për argëtimin e fëmijëve në faqe…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Më 28 mars të vitit 1986 lindi këngëtarja e njohur amerikane, Lady Gaga e cila sot mbush 34 vjet. Më 28 mars 1973, Led Zeppelin lansuan albumin e tyre të pestë “Houses of the Holy” në Mbretëri të Bashkuar. Në këtë ditë të vitit 1992 ndodhi një incident që kapte vlerën prej 100 mijë dollarësh…

Details

‘Evolution Dance’ organizon klasa online të vallëzimit

Shkolla e vallëzimit “Evolution Dance”, ka filluar me organizimin e klasave online të vallëzimit, për të gjithë të interesuarit. Këto klasa mund t’i ndiqni çdo të shtunë, duke filluar nga ora 20:00 në faqen zyrtare të këtij social në Facebook: Evolution Dance Kosovo si dhe në Instagram përmes adresës: evolution.dance.kosovo. Radio KFOR-i ka kontaktuar Dafina…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit 1970  ka lindur këngëtarja e famshme, Mariah Carey, e cila sot feston ditëlindjen e 50-të.  Ajo është pjesë e librit të rekordeve ‘Guinness’ për vokalin e saj unikë me pesë oktava, stilin e këndimit dhe aftësinë e saj të shkrimit të këngëve me titullin ‘Songbird Supreme’. Me 27 Mars të…

Details

Duke u kujdesur për vetën, kujdeseni për të gjithë!

Radio KFOR-i në vazhdim ju ofron disa këshilla shumë të rëndësishme për masat themelore mbrojtëse kundër koronavirusit: Mbulojeni gojën kur kolliteni dhe teshtini: Mbulojeni gojën dhe hundën me faculetë kur të kolliteni dhe teshtini. Hudheni në shportë për mbeturina faculetën që e keni përdorur. Pastroni duart shpesh: Pastroni shpesh duart me sapun dhe ujë për…

Details

Top 10 hitet e Radio KFOR-it

Se muzika e mirë ndikon pozitivisht në disponimin e të gjithëve, këtë fakt e dijnë të gjithë e sidomos dëgjuesit e Radio KFOR-it. Ne po mundohemi që këtë disponim të mirë, të ju ofrojmë gjithmonë dëgjuesve, përmes emisioneve të njëpasnjëshme argëtuese si dhe përmes muzikës. Në vijim mund të njheni me Top 10 hitet e…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit 1971 logoja e famshme e grupit ‘The Rolling Stones‘ me gjuhë jashtë u paraqit për herë të parë në ftesat VIP në koncertin e tyre në Londër. Me 26 Mars të vitit 2000  Santana arriti pozitën e parë në tabelën e albumeve më të mira në Mbretërinë e Bashkuar me…

Details

Dëgjuesit e Radio KFOR-it, pjesa më e vlefshme e punës sonë

Në udhëtimin e gjatë të Radio KFOR-it për 20 vite, dëgjuesit tanë janë pjesa më besnike dhe e rëndësishme e ekzistencës sonë. Dëgjuesit udhëtojnë me ne, punojnë, argëtohen dhe informohen me valet tona.  Dëgjuesit besnik të Radio KFOR-it treguan se çfarë e bën të veçantë Radio KFOR-in dhe pse shoqërohen me ne çdo ditë: “Ju…

Details