Artistja ‘Koja’ promovon librin ‘Flirting with Leftovers’

Në hapësirat e fondacionit ‘Shtatëmbëdhjetë’ në Prishtinë artistja, Koja, nesër (13 shkurt) nga ora 19:00 do të bëjë promovimin e librit të saj ‘Flirting with Leftovers’. Libri artistik në fjalë është një përmbledhje e një pune hulumtuese në terren dhe informata në lidhje me historikun e objektit tashmë të braktisur që njihet si ish-restorant ‘Marsi’,…

Details

Mahalla.info urë lidhëse në mes të qytetarëve dhe komunës

Cilat janë projektet që do të implementohen në lagjen tuaj? Çfarë projektesh po përgatiten për lagjen tënde? Cilat janë shqetësimet që keni në lagje e që dëshironi t’i adresoni në organet komunale? Të gjtha këtyre pyetjeve, përgjigje u jep platforma Mahalla.info, të cilën e ka krijuar organizata ‘Ec Ma ‘Ndryshe”. Lidhur me këtë platformë, Radio…

Details

Erza Muqolli së shpejti me koncert në Prishtinë

Aleanca Franceze e Prishtinës dhe Ambasada e Francës në Kosovë përmes një njoftimi në rrjetin social  facebook kanë njoftuar që këngëtarja Erza Muqolli, më 6 Mars 2020, në orën 14:00, në Bibliotekën Universitare në Prishtinë do të mbajë një koncert. Në këtë njoftim thuhet:  “Erza Muqolli është një këngëtare franceze me origjinë nga Kosova. Nga…

Details

Ndryshimet klimatike prekin edhe Kosovën, apel për ruajtjen e ujit

Ndryshimet klimatike globale kanë krijuar situata sfiduese në shumë vende të botës. Këto ndryshime kanë prekur edhe Kosovën, që është përballur me mungesë të reshjeve të shiut dhe borës, duke bërë që nivelet e liqeneve në Kosovë të bien dukshëm. Ujësjellësi rajonal ‘Prishtina’ vazhdimisht ka apeluar për shfrytëzim të arsyeshëm të resurseve të ujit përmes…

Details

Sot fillon super spektakli i basketbollit në Rahovec

Sot (11.02.20) është dita e parë e spektaklit të basketbollit “Oso Termosistem Final 8”, i cili do të mbahet deri më 15 shkurt në palestrën “Mizahir Isma”, në Rahovec.  Për pesë ditë me radhë, Rahoveci do të jetë qytet i basketbollit, ku tetë skuadra do të garojnë për trofeun e çmuar të Kupës. Gara do…

Details