Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

  Me 19 Mars të vitit 2015 Ed Sheeran shiti dy million kopje të albumit të tij të dytë, ‘X’, në Mbretërinë e Bashkuar, disa muaj pasi u publikua. Ai u bë artisti i pestë që arriti këtë gjatë 10 viteve të fundit, pasuar nga Adele, Emeli Sande, Take That dhe Michael Buble. Në këtë…

Details

Si të përballojmë sfidat ditore?

Kushdo që jeni dhe kudo që jeni, në jetë do të përballeni me sfida të ndryshme. Se si i përballoni ato është me rëndësi. Gjithmonë mund të gjesh një justifikim, por është më e rëndësishme të gjesh një mënyrë. Mos harroni, të gjithë njerëzit anembanë globit çdo ditë përballen me sfida të ndryshme, nuk ndodh…

Details

Plani i Policisë së Kosovës në lidhje me CoViD19

Shef i Zyrës për Informim dhe Marrëdhenie me Publikun në Policinë e Kosovës, Major, Baki Kelani, në një prononcim pë Radio KFOR-in foli për detyrat konkrete të policisë, në lidhje me CoViD19: “Policia e Kosovës ka të hartuar me kohë urdhrin operativ policor të quajtur ‘Urdhri Operativ për Gatishmëri dhe Reagim për Koronavirusin- CoViD19. Të…

Details