Vazhdon realizimi i kampeve multietnike për të rinj

Me moton “Të rinjtë me një të ardhme më të mirë”, Misioni i OSBE-së në Kosovë ka realizuar kohë më parë kampin tre-ditor për të rinjtë, i cili ka mbështetur dy Komitete Lokale të Sigurisë Publike (KLSP). Aktiviteti kishte për qëllim promovimin e marrëdhënieve multi-etnike dhe rritjen e bashkëpunimit midis të rinjve të etnive të…

Details

Kujtohet përmes filmave artisti i madh Faruk Begolli

Organizuar nga Qendra Kinematografike e Kosovës dhe Kosovafilmi në bashkëpunim me Drejtorinë e Kulturës të Komunës së Prishtinës, më 23,24 dhe 25 gusht do të kujtohet jeta dhe vepra e njërit prej personaliteteve më të rëndësishme të Teatrit dhe Kinematografisë së Kosovës, prof Faruk Begollit. Përgjatë 3 ditëve, do të shfaqen disa prej filmave të…

Details

Përfundon me sukses Kampi Veror Multietnik në Prevallë

Organizata Joqeveritare ‘Community Building Mitrovia’, ka organizuar për herë të parë kampin veror për të rinj nga Mitrovica, duke përfshirë nacionalitete të ndryshme në një organizim veror, në formën e kampit që është mbajtur për 3 ditë, në Prevallë. Organizimi i kampit ka përfunduar me sukses të plotë, duke miqësuar këta të rinj të cilët…

Details

Sot përmbyllet “Shkolla Verore si Shkollë”

Pas një rrugëtimi që ka nisur më 5 gusht, “Shkolla Verore si Shkollë 2019”, sot (21 gusht) e përmbyllë programin për këtë vit. Duke filluar nga ora 20:00, në ‘Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor ‘ do të shfaqet “Performanca e artistëve të përzgjedhur pjesëmarrës” nga Sonja Radaković. Përgjatë realizimit të programit, “Shkolla Verore si…

Details

Bonevet organizon një ngjarje me plotë ngjyra dhe punime

Hapësira “BONEVET” e cila tash e sa vite shërben si mundësi mësimore ku fëmijët inkurajohen të zbulojnë aftësitë e tyre dhe t’i zhvillojnë ato me pasion dhe dashuri, po vazhdon të organizoj aktivitete që mbështesin misionin e saj. E tillë është edhe punëtoria që organizohet sot (20 gusht), në Parkun “Ali Podrimja”, në Gjakovë, nga…

Details