Radio KFOR-i vjen në qytetin tuaj!

Me rastin e 20 vjetorit të Radio KFOR-it, ekipi i saj është duke vizituar qytete të ndryshme të Kosovës. Sot (15 nëntor), Radio KFOR-i do ta vizitojë qytetin e Vushtrrisë, ku në qendër të saj  do të vendoset tenda e Radios, nga ku do të ketë transmetim live, muzikë, lojë shpërblyese e shumë dhurata. Të…

Details

Shënohet nesër Dita Ndërkombëtare e Tolerancës

16 Nëntori shënon Ditën Ndërkombëtare të Tolerancës, si shtyllë kryesore për një jetë më të mirë për të gjithë. Ndërsa, pikërisht më 6 dhjetor të këtij viti (2019), bëhen plot 20 vite që kur përmes frekuencave të Radio KFOR-it u shpërndanë me qindra mesazhe pikërisht për tolerancën. Përmes materialeve të përgatitura nga ekipi i Radios,…

Details

Në “Ditën Botërore të Përkujtimit të Viktimave në Trafik”, Policia e Kosovës apelon pjesëmarrësit në trafik

E diela e tretë e muajit nëntor, i është ndarë shënimit të “Ditës Botërore të Përkujtimit të Viktimave në Trafik”. Pikërisht për këtë, Policia e Kosovës,  javë më parë ka filluar me fushata vetdijësuese për trafikun rrugor. Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Bajram Krasniqi për Radio KFOR-in ka shpalosur statistikat e vdekshmërisë në trafik: “Policia…

Details

Si e kalojnë kohën e lirë beqarët?

‘Single’ nuk është vetëm statut, në fakt, është fjala që përshkruan më së miri se si dikush është mjaftueshëm i fortë për të jetuar dhe për të shijuar jetën e tij, pa u varur nga të tjerët. E të mos kesh një të dashur, nënkupton të pasurit më shumë kohë të lirë. Por, pyetja është…

Details

Kush shpenzon më shumë, burrat apo gratë?

Mënyra se si i administroni të ardhurat tuaja, thotë shumë për personalitetin, qofshi burrë apo grua. Statistikat që kanë rezultuar nga anketa të shumta, thonë se burrat shpenzojnë më shumë për ushqim dhe janë të gatshëm të japin më shumë para gjatë një takimi, ndërsa gratë kanë një tendencë të shpenzojnë më shumë për kujdesin…

Details