Produksioni “AJO Pictures” kërkon aktorë dhe aktore

Mundësi e mirë për të hyrë në botën e filmit edhe nëse nuk je aktor/e profesionistë. Produksioni “AJO Pictures” për realizimin e filmit të gjatë “Hana”, në regji të Ujkan Hysaj dhe skenar të Fadil Hysaj si dhe me producent Ujkan Hysaj dhe Kushtrim Koliqi kërkon aktorë dhe aktore. Në veçanti kërkohen dy meshkuj që…

Details

Ankand i veturave dhe artikujve të ndryshëm

Me datën 11 Janar (E shtune) në Shtëpinë e Ankandeve të Kosovës do të organizohet ankandi i radhës. Në këtë ankand do të jenë të publikuara artikuj dhe vetura të ndryshme nga kompanitë: Telegraf, IP-KOS, Peace Coprs, Komania e Sigurimeve INSIG, FINCA, OJQ AFK, KRK, KEP e gjithashtu edhe artikuj nga furnizuesit individual. Të gjithë…

Details

U mbajt ceremonia e ndarjes së çmimeve ‘Golden Globes 2020’

Mbrëmë (05.01.20) është mbajtur ceremonia e 77-të e festivalit të filmit dhe televizionit ‘Golden Globes’ në Los Angeles të Kalifornisë. Ky festival prestigjioz vlerëson aktorët, regjisorët, filmat dhe serialet amerikane më të mira të vitit që sapo lam pas. Nikoqir i këtij spektakli të përvitshëm, ishte aktori Ricky Gervais. Në vijim mund të njiheni me…

Details