Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 20 qershor, të vitit 1995, mbreti i muzikës pop Michael Jackson, publikoi albumin e tij të nëntë me radhë, të titulluar ‘HIStory: Past, Present and Future, Book I’. – Në po këtë datë, të vitit 1949, ka lindur këngëtari Lionel Richie, në Tuskegee, në Alabama. Ai ishte anëtar i bendit The Commodores, para…

Details

Të rejat javore në teknologji…

Në javën që po e lëmë pas, kuptuam se kompanive globale të telefonave të mençur, po u shtohet edhe një konkurrent.  ‘Nothing’, është startup-i i teknologjisë i udhëhequr nga bashkë-themeluesi i OnePlus, Carl Pei, që do të prezantojë telefonin e mençur (smartfonin) e tij të parë, në një ngjarje e cila do të organizohet me…

Details

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me 18 qershor, të vitit 1942, në Allerton, Liverpool të Anglisë, ka lindur Paul McCartney, emri i vërtetë i të cilit është, James Paul McCartney. – Në po këtë datë, të vitit 2018, u qëllua me armë për vdekje reperi 20-vjeçar, XXXTentacion (Jahseh Onfroy), në Deerfield Beach, në Florida.

Details

Kosova prezantohet në “Prishtina Music Conference”, në Lubjanë

Përfaqësuesi i “Prishtina Music Conference”, Kushtrim Dushi ishte pjesë e një prej paneleve të Konferencës Ndërkombëtare, “Ment Ljubjana-Festival & Conference 2022”. Në këtë konferencë ku merrnin pjesë shumë përfaqësues ndërkombëtarë, të cilët tash e sa vite janë pjesë e kësaj industrie, u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit në industrinë e muzikës, artit e kulturës, me…

Details

Këngët premierë në Radio KFOR

Me këngë të reja dhe bashkëpunime shumë interesante, po përmbyllet edhe kjo javë e muajit qershor.  Nëse duhet veçuar disa nga këto këngë të reja që tanimë i posedon Radio KFOR-i, padyshim që dueti i realizuar nga John Legend dhe Muni Long, është projekt ky i titulluar ‘Honey’, që ia vlen ta dëgjojmë, pastaj bashkëpunimi…

Details