A e keni ditur se buzëqeshja forcon sistemin tuaj imunitar?

E buzëqeshura të sjell vetëm gjëra pozitive. Për ta kaluar një ditë sa më energjike dhe produktive, rekomandimi kryesor është që ta nisni atë duke qeshur. Tanimë edhe shkenca njeh përfitimet e shumta, madje edhe shëndetësore nga buzëqeshja, një ndër të cilat është edhe forcimi i sistemit imunitar, ajo që na duhet më së shumti…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në këtë datë të vitit 1980, kënga ‘Another Brick In The Wall (Pjesa 2)’ nga Pink Floyd, qëndroi për katër javë në top lista në Amerikë. Kjo këngë po kryesonte top listat edhe në Mbretërinë e Bashkuar, Germani, Australi, Itali dhe shumë vende të tjera në botë. Me 22 Mars, të vitit 2009, këngëtarja Lady…

Details

Thënie pozitive që do të ju inspirojnë çdo ditë

Një libër i bukur, një poezi apo një thënie e mrekllueshme që nuk e harroni asnjëherë, mund të ndikojë që të jeni më pozitiv dhe të inspiroheni çdo ditë. Më poshtë mund të lexoni disa thënie pozitive dhe inspiruese për ta filluar dhe mbaruar ditën: “Njerëzit që janë mjaft të çmendur për të menduar se…

Details

Sot shënohet “Dita Botërore e Ujit”

Çdo vit më 22 mars, shënohet “Dita Botërore e Ujit” e cila ka për qëllim ndërgjegjësimin e ruajtjes së ujit të pijshëm. Ndërsa popullsia globale po rritet, po kështu në rritje e sipër është edhe kërkesa për ujë të pijshëm, e kjo kërkesë e shtuar po i varfëron burimet natyrore dhe po dëmton mjedisin jetësor…

Details

Në këtë datë në muzikë veçohen këto ngjarje

Në vitin 2014 pikërisht në këtë ditë Shakira ka publikuar albumin e saj të 10-të ‘Shakia’ku si mysafire në album ishte këngëtarja Rihanna duke sjellur bashkëpunimin e tyre, “Can’t Remember To Forget You.” Në këtë ditë të vitit grupi N’sync, publikuan albumin e tyre ‘No Strings Attached’, duke shitur mbi 2.4 milion kopje vetëm në…

Details