Teknologjia e së nesërmes kërkon aftësim qysh sot

Zhvillimi i hovshëm teknologjik na ka ‘kushtëzuar’ të gjithëve që pavarësisht moshës, që të kërkojmë aftësim në këtë fushë. Duke pasur një rini shumë të integruar në teknologji dhe duke qenë një treg premtues në këtë fushë, në Kosovë mund të gjejmë shumë kurse për aftësim teknologjik. Shkolla ‘New Age School’, është një adresë që…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Me datën 8 qershor, të vitit 1974, këngëtarja Dolly Parton ishte në vendin e parë në top listat muzikore në SHBA, me këngën e titulluar ‘I Will Always Love You’. – Sot më 8 qershor, feston ditëlindjen reperi dhe producenti Kanye West, i cili ka lindur në vitin 1977, në Atlanta të Amerikës.  Këngëtari…