Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 10 qershor, të vitit 2000, këngëtari Eminem arriti majën e top listës muzikore Billboard, me LP-në e tij të titulluar ‘The Marshall Mathers’, ku qëndroi aty për dy javë rresht. – Më 10 qershor, të vitit 2004, në moshën 73 vjeçare, ka ndërruar jetë këngëtari dhe kantautori amerikan, Ray Charles. Ai publikoi me…