Këngët premierë në Radio KFOR

Edhe kjo e premte në Radio KFOR, na ka sjellë premiera të shumta muzikore nga tregu ndërkombëtar. Lista e premierave është mjaftë e gjatë, mirëpo ne i kemi zgjedhur disa nga to, që ti ndajmë këtu me ju dhe më poshtë mund të njiheni me emrat e artistëve si dhe me titujt e këngëve të…

Sa më shumë gjuhë që njihni, aq më të pasur jeni

“Njohja e gjuhëve të huaja është porta drejt dijes”, është kjo njëra prej qindra e mijëra thënieve, që e shpreh rëndësinë e mësimit të gjuhëve të ndryshme. Komunikim ndërkulturor, zhvillim i trurit, mundësi më të shumta profesional, etj., janë vetëm disa nga të mirat që na i sjell mësimi i gjuhëve të huaja. Por, se…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje…

– Më 7 qershor, të vitit 2004, albumi ‘Back in Black’ i rock bendit AC/DC u certifikua nga ‘Asociacioni i Incizimeve Amerikane’, me vlerësimin ‘Double Diamond’, duke u bërë albumi me mbi 20 milion shitje, vetëm në Amerikë. – Në qershor, të viti 2002, shtëpia diskografike ‘Virgin Records’, njoftoi se ata kishin shkëputur kontratën me…