Rëndësia e mbrojtjes së fëmijëve tanë

Çdo vit Organizata për Parandalimin e Aksidenteve të Fëmijëve (CAPT), organizon ‘Javën e Sigurisë së Fëmijëve’, që ka për qëllim të rris ndërgjegjësimin mbi rëndësinë e sigurisë së fëmijëve dhe të ofrojë informacion të vlefshëm për të ndihmuar në parandalimin e aksidenteve apo lëndimeve. ‘Java e Sigurisë së Fëmijëve’ që ka filluar me datën 3…

Premierat e ardhshme filmike

Muaji qershor vazhdon të jetë i ngrohtë jo vetëm përmes rrezeve të diellit, por edhe përmes prurjeve të reja filmike, duke plotësuar kësisoj pritjet e dashamirëve të tyre. Në listën e mëposhtme, sjellim titujt dhe datat e publikimit të filmave që vijnë së shpejti në kinematë botërore:   Filmi ‘Big Boys’ – Data e publikimit:…