Këngët më të reja në Radio KFOR

Edhe këtë javë, e premtja vjen me këngë të reja dhe sot, redaktorët e muzikës janë kujdesur që këto premiera botërore ti ketë edhe Radio KFOR-i. Më poshtë këtij lajmi, mund të gjeni këngët premierë, të publikuara nga artistë të ndryshëm dhe të zhanreve të ndryshme, të cilat mund ti dëgjoni në Radio KFOR: Sadhappy…