Mbahet edicioni i tretë i ‘Prishtina Drum Festival’

Për herë të tretë në Prishtinë do të organizohet festivali i instrumentit të baterisë ‘Prishtina Drum Festival’, duke bërë bashkë komunitetin e këtij instrumenti dhe adhuruesit e tij. Ky edicion do të fillojë me 27 janar, në ambientet e Kino Armata nga ora 18:00, në Prishtinë, ku të ftuar do të jenë baterisët: Granit Paqarada,…

Dhuro gjak, shpëto jetë!

Gjaku është dhurata më e çmuar që dikush mund t’i japë një personi tjetër – dhuratën e jetës! “Gjaku i sigurt shpëton shumë jetë, përmirëson shëndetin për shumë pacientë të cilët kanë nevojë për gjak”, kështu filloi prononcimin për Radio KFOR-in, shefja e dhurimit të gjakut në Transfuzionin e Gjakut, Dr. Safete Maliqi – Qormemeti…