Përmbajtja e numrit më të ri të ‘Magazinës 4U’

Revista më e veçantë dhe më e lexuar në Kosovë, “For You” edhe përgjatë muajit qershor, ofron tema të larmishme dhe interesante për lexuesit e saj. “Çka duhet të merrni në konsideratë me rastin e zgjedhjes së profesionit gjegjësisht, fushës tuaj të studimeve”, kjo është tema e cila është trajtuar në shkrimin editorial, në numrin…

Trend hitet, në Radio K4

E vazhdojmë edhe muajin qershor, me muzikën më të mirë në vend, lansimet e fundit nga artistët më të njohur vendor dhe ndërkombëtar, të cilët keni mundësi ti dëgjoni premierë, në Radio KFOR. Kjo javë që po e lëmë pas, ka qenë përplot me këngë të reja dhe bashkëpunime shumë interesante, veçojmë këngën ‘Marr’ nga…