Ide për dekorime për sezonin e festave

Jemi në prag të ndërrimit të mot moteve, në periudhën më të lumtur të vitit, posaçërisht për juve që vitin 2022, do ta kujtoni si një vit të sukseseve, të shëndetit të mirë dhe gëzimeve. Përveç stolisjes së pemës së Krishtlindjes, nata e Vitit të Ri ka edhe ceremoninë e gatimeve të veçanta dhe dekorimeve…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Më 26 dhjetor, të vitit 2016, këngëtarja Pink, solli në jetë fëmijën e saj të dytë, një djalë, të cilin e pagëzoi me emrin, Jameson Moon. – Në këtë datë, të vitit 1967, rock bendi The Beatles, publikuan singlin e tyre të parë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të titulluar “I Want To…