Sfidat e shoferëve të taksive përgjatë pandemisë

Ashtu sikurse çdo sferë tjetër edhe shërbimet e transportit po përballen edhe më tutje me sfida që i ka sjell situata pandemike. Për të kuptuar se cilat janë disa nga këto sfida të pandemisë, Radio KFOR-i ka biseduar me një shofer taksie, taksistin Haxhi Gashi: “Përgjatë kësaj kohe jemi përballë dhe po vazhdojmë që të…

Organizohet kamp për ndërtimin e paqes “Bees-Building Camp”

Asociacioni i të rinjve ‘Young Active Graçanica’, fton të rinjtë nga të gjitha komunitetet të aplikojnë për kampin e ndërtimit të paqes “Bees-Building Camp”. Kampi i ndërtimit të paqes “Bees-Building Camp” është një mundësi ndërveprimi dhe përjetimi për të rinjtë e bashkësive të ndryshme etnike, që aspiron t’i angazhojë ata për të mësuar rreth bletarisë…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Në datën e sotme 16 shtator, të vitit 1979, ka lindur reperi amerikan Flo Rida, në Florida të Amerikës. Në vitin 2008, kënga e tij ‘Low’, e realizuar në bashkëpunim me T-Pain, mbante pozitat e para të top listave muzikore amerikane. – Në këtë datë, të vitit 2006 këngëtari Bob Dylan, u rikthye fuqishëm…