Përfundon me sukses Kampi Veror Multietnik në Prevallë

Organizata Joqeveritare ‘Community Building Mitrovia’, ka organizuar për herë të parë kampin veror për të rinj nga Mitrovica, duke përfshirë nacionalitete të ndryshme në një organizim veror, në formën e kampit që është mbajtur për 3 ditë, në Prevallë. Organizimi i kampit ka përfunduar me sukses të plotë, duke miqësuar këta të rinj të cilët…

Details

Sot përmbyllet “Shkolla Verore si Shkollë”

Pas një rrugëtimi që ka nisur më 5 gusht, “Shkolla Verore si Shkollë 2019”, sot (21 gusht) e përmbyllë programin për këtë vit. Duke filluar nga ora 20:00, në ‘Stacion – Qendra për Art Bashkëkohor ‘ do të shfaqet “Performanca e artistëve të përzgjedhur pjesëmarrës” nga Sonja Radaković. Përgjatë realizimit të programit, “Shkolla Verore si…

Details

Bonevet organizon një ngjarje me plotë ngjyra dhe punime

Hapësira “BONEVET” e cila tash e sa vite shërben si mundësi mësimore ku fëmijët inkurajohen të zbulojnë aftësitë e tyre dhe t’i zhvillojnë ato me pasion dhe dashuri, po vazhdon të organizoj aktivitete që mbështesin misionin e saj. E tillë është edhe punëtoria që organizohet sot (20 gusht), në Parkun “Ali Podrimja”, në Gjakovë, nga…

Details

Policia e Kosovës rritë sigurinë e përgjithshme

Siguria është një ndër elementet kryesore të rritjes së kualitetit të jetës. Në vendin tone, secilin vit po shënohen përmirësime në këtë aspekt, marrë parasysh statistikat nga organet kompetente të cilat e luftojnë vazhdimisht krimin. Një ndër rajonet të cilat kanë treguar sukses së fundmi është edhe Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren. Radio KFOR-i…

Details

Filloi Kampi Veror i Avokimit

“Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore”, është projekti i cili ka filluar të shtunën dhe të dielën (17 dhe 18 gusht) dhe do të vazhdojë të realizohet edhe më datën 24 dhe 25 gusht, në Hotel “Theranda”, në Prizren. Qëllimi i “Kampit Veror të Avokimit” është përfshirja e vajzave të reja nga…

Details

KFOR-i kanadez ndihmon zyrën e OPFAKKOS-it në Skënderaj

Kontingjenti kanadez i cili vepron në kuadër të KFOR-it në Kosovë, ditë më parë ndihmoi degën e OPFAKOSS-it në Skënderaj, duke i ofruar kompjuter dhe pajisjet e tjera të duhura, në mënyrë që t’iu lehtësojë punën administrative, që deri më tani, në mungesë të kompjuterit të gjitha të dhënat e duhura i kanë shkruar me…

Details