Konferencë për fuqizimin e gruas

Grupi për Ballkan po e organizon konferencën “Fuqizimi i rolit të grupit të grave deputete përmes bashkëpunimit rajonal dhe zhvillimit të marrëdhënieve me media”, e cila do të mbahet nesër ( 19 shkurt),  në ambientet e Hotel Sirius, duke filluar nga ora 09:30. Konferenca në fjalë ka për qëllim të paraqes rekomandimet nga diskutimet rajonale…

“Help Kosovo” mbështet grupet që e kanë më të vështirë punësimin

Organizata “Help Kosovo” po vazhdon me mbajtjen e takimeve informuese me qytetarë të të gjitha komuniteve në Komunën e Prishtinës, Skënderajt, Drenasit, Gjakovës dhe Podujevës për projektin “Mbështetje stabilitetit socio-ekonomik në rajonin e Ballkanit Perëndimor 2019 – 2020”. Disa nga këto takime parashihet të mbahen këtë javë. Nesër, më 18 shkurt, duke filluar nga ora…

Beqarët sot festojnë ditën e tyre

Një ditë pas festës së Shën Valentinit, më 15 Shkurt, shënohet sot edhe Dita e Beqarëve. Në këtë ditë shumë njerëz veshin rroba me ngjyrë të gjelbër, pasi është e kundërta plotësuese e së kuqes, që zakonisht veshët për Ditën e të Dashuruarve – Shën Valentinit. Pikërisht në lidhje me ditën e beqarëve, Radio KFOR-i…