Këngët më të reja në Radio KFOR

Radio KFOR-i është vendi ku i mësoni titujt e këngëve më të reja çdo javë. Edhe sot, më poshtë lajmit, ekipi i Radio KFOR-it ju sjell vetëm disa nga emrat e artistëve dhe titujt e këngëve premierë, të cilat mund ti dëgjoni në Radio KFOR: Karol G, Shakira – TQG 24kGoldn – Bite Bobby V…

Përfitimet nga mësimi i gjuhëve

Përveçse keni më shumë shanse për të gjetur një punë të mirë ose për të përparuar në karrierën tuaj, të mësuarit e një gjuhe të dytë mund t’ju japë gjithashtu një pasqyrë të kulturave të tjera. Do të jeni më të përgatitur dhe më të sigurt për të udhëtuar nëpër botë dhe për të eksploruar…

Policia e Kosovës apelon për kujdes në trafik

Policia e Kosovës po vazhdon punën e tyre me përkushtim dhe vazhdimisht apelon qytetarët që të jenë vigjilent dhe të kenë kujdes maksimal në komunikacion. Radio KFOR-i siç mësoi nga biseda me Policinë e Kosovës, vetëm në muajin janar të vitit 2023, në Kosovë kanë ndodhur 1.549 aksidente trafiku. Vetëm në muajin janar, 5 persona…

Sot promovohen të drejtat, mundësitë dhe trajtimi i barabartë i të gjithëve, pa dallim

Ka qenë 26 nëntori, i vitit 2007, atëherë kur Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara vendosi që të aprovojë 20 shkurtin, si “Ditë Botërore të Drejtësisë Sociale”. Kjo ditë, ka për qëllim promovimin e drejtësisë sociale, e cila është gamë e gjerë që përfshinë varfërinë, gjithëpërfshirjen, barazinë gjinore, papunësinë, të drejtat e njeriut dhe mbrojtjen sociale.…

Filmat premierë të javës së ardhshme

Me histori të jashtëzakonshme, të interpretuara nga një kastë aktorësh fantastik, së shpejti publikohen filmat që e përshkojnë javën e ardhshme, titujt dhe datat e të cilëve i gjeni në vijim:   Filmi ‘The Confession Musical’ – Data e publikimit: 20 shkurt Filmi ‘Lamya’s Poem’ – Data e publikimit: 21 shkurt Filmi ‘The Strays’ –…

Të rejat javore në teknologji

Përmbledhjen javore në teknologji, e fillojmë me telefonin e kompanisë Realme, e cila ka prezantuar një telefon revolucionar. I quajtur ‘GT Neo5’, telefoni ka aftësi të avancuara të mbushjes së shpejtë të baterisë. Ky telefon i mençur është i pari në botë, që zbaton mbështetje për karikim të shpejtë prej 240W, që është aktualisht fuqia…