Shtatori nisë me filma premierë fantastik

Muaji shtator, në të cilin tashmë kemi hyrë, do të jetë i pasur me filma të shumtë premierë, të cilët do të mund t’i shikoni gjatë javës së ardhshme, apo të ju shërbejnë si ide për t’i shikuar kurdo që ju jepet mundësia. Në listën e mëposhtme, i gjeni titujt dhe datat e publikimit të…

Këngët premierë në Radio KFOR

Këngët të cilat mund ti dëgjoni premierë në Radio KFOR, nga dita e sotme: AK – Restless Ali Gatie – Afterlife Doja Cat – Demons Eric Bellinger – Find Someone Hoodie Allen & Jake Miller – Outta Reach Karen Harding – Wrong Places Kat DeLuna – Hottie With a Body Kate Stewart – Name Out…

Sot festohet për magjinë e dorëshkrimit të letrave

Në një botë ku teknologjia dhe komunikimi elektronik janë bërë pjesë integruese e jetës sonë të përditshme, ‘Dita Botërore e Dorëshkrimit të Letrave’ shënon një rikthim ndaj traditave dhe vlerave kulturore të letrave. “Dita Botërore e Dorëshkrimit të Letrave” festohet çdo vit me datën 1 shtator, për të kujtuar magjinë e metodës së vjetër të…

Nxënës të dashur, bankat shkollore po ju presin

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit ka njoftuar se procesi mësimor do të fillojë nesër, me 1 shtator, me ç’rast Ministrja e MASHT-it, znj. Arbërie Nagavci, bashkë me zëvendësministrin e Arsimit, z. Taulant Kelmendi dhe drejtorë të departamenteve të MAShTI-t, diskutuan me drejtorët e Drejtorive Komunale të Arsimit për përgatitjet e fillimit të vitit…