Këngët më të reja në Radio KFOR

Më poshtë këtij lajmi, mund të gjeni edhe këngët premierë, të publikuara nga artistë të ndryshëm vendor dhe ndërkombëtarë, të cilat mund ti dëgjoni në Radio KFOR: Austin George – Hands On Yo Sam Feldt Ft. Rita Ora – Follow Me Nathan Evans – Merry Christmas Everyone Jimmy Fallon Ft. Ariana Grande & Megan Thee…

Apel i Policisë së Kosovës ‘Respektoni ligjin anti-kovid!’

Me qëllim të parandalimit dhe luftimit të pandemisë COVID 19, Policia e Kosovës sipas planeve të parapara, të koordinuara me të gjitha institucionet kompetente në fushën e shëndetësisë dhe institucionet e tjera relevante, po vazhdon të zbatoj ligjin anti-kovid. Duke parë rëndësinë e shëndetit publik, zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha përmes Radio KFOR-it…

Dita Ndërkombëtare për të Drejtat e Njeriut

Data e sotme, 10 Dhjetor, i dedikohet ‘Ditës Botërore të të Drejtave të Njeriut’, në përkujtim të Deklaratës Universale për të Drejtat e Njeriut, e cila u miratua në vitin 1948, nga Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara. Për të shënuar rëndësinë e kësaj dite, Radio KFOR-i ka zhvilluar një intervistë me zyrtarë nga…

Dekorimet për festat e fundvitit

Festat e fundvitit janë një periudhë që e gëzon çdo gjeneratë. Mirëpo, një pjesë e rëndësishme e këtyre festave, janë padyshim edhe dekoret e ndryshme në qendra, sheshe e gjithashtu edhe shtëpitë tona. Dekorimet për festat e fundvitit nuk kanë ndonjë ligj të shkruar sesi duhet të dekorojmë, por megjithatë janë disa trende të cilat…

Gjenjda aktuale me Covid-19

Bazuar në të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë (MSh) së Kosovës, vetëm gjatë ditës së djeshme (06.12.21) nga 1.817 testime, 4 persona kanë rezultuar pozitiv me COVID-19. Sipas MSh-së, gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i vdekjes nga CoViD-19, ndërsa në total numri i rasteve aktive është 318 persona. Sa i…

Kujdesi në komunikacion gjatë sezonit të dimrit, Policia e Kosovës apelon për kujdes

Policia e Kosovës, si një nga institucionet kryesore për sigurinë e qytetarëve, vazhdimisht apelon që të keni kujdes të shtuar në komunikacion gjatë stinës së dimrit. Radio KFOR-i kontaktoi me Policinë e Kosovës, të cilët kanë ndarë disa këshilla dhe rregulla që duhet të respektojnë të gjithë pjesëmarrësit në trafik, gjatë sezonit të dimrit: “Asnjëherë…