Rëndësia e detoksifikimit të trupit

Në këtë epokë me plot dinamizëm, jo të gjithë e kemi komoditetin e të ushqyerit ngadalë e në mënyrë të duhur dhe të shëndetshme, mirëpo në të shumtën e rasteve ushqehemi me vakte të shpejta, kalorike dhe jo të shëndetshme për trupin dhe mendjen tonë. Për ata që konsumojnë ushqime kalorike e të dëmshme për…

Armend Rexhepagiqi fton të gjithë këtë të diele, të këndojmë së bashku për qejf dhe për disponim

“Edhe një herë” është motoja e performancës muzikore të këngëtarit dhe kompozitorit të mirënjohur, Armend Rexhepagiqi, i cili më 28 shkurt, do të interpretoj hitet e tij të pavdekshme, drejtpërdrejtë (Live), me një performancë të veçantë. Armendi, ndryshe njihet edhe si legjendë e gjallë e muzikës shqiptare, ku me zërin karakteristik dhe emocionin që ofron…

Garë artistike shumë etnike, që bashkon të rinjtë

Për të ndikuar në të jetuarit në paqe, për të pranuar dallimet e njëri tjetrit, për të dëgjuar, njohur, respektuar dhe vlerësuar të tjerët, pavarësisht përkatësisë etnike të cilit i përkasim, gjuhës të cilën e flasim apo religjionit, të cilit i takojmë, disa të rinj të Kosovës, kanë ideuar garën “Youth Check In dhe shprehu!”,…

Sot shënohet “Dita Botërore e Banakierëve”

Data e sotme i është ndarë kremtimit të një prej profesioneve më të vjetra që njeh njerëzimi. Çdo 24 shkurt, shënohet “Dita Botërore e Banakierëve”, e cila kremtohet për të shprehur mirënjohje ndaj një profesioni që mund të konsiderohet edhe art. Zotëri Sead Jakupi, e ushtron profesionin e banakierit për 35 vite, ndërsa për Radio…

Projektet e të rinjve që shënuan këtë fillim vit

Përkundër pandemisë CoViD-19, ky vit nuk mbeti pa aktivitete për të rinj dhe Radio KFOR-i përcolli disa prej këtyre ngjarjeve. Organizata Joqeveritare “Youth Initiative for Human Rights – Kosovo”, me datat 19 dhe 20 shkurt, 2021, organizoi punëtori me 45 të rinj nga të gjitha komunitetet në Kosovë, të cilët mësuan më shumë për të…

Sportistët pjesë e fushatës së Radio KFOR-it, për respektimin e masave anti-kovid

Në kuadër të fushatës vetëdijesuese anti-kovid të zhvilluar nga Radio KFOR-i, shumë sportistë e personalitete të ndryshme të jetës kulturore, janë bërë pjesë e saj, duke ndarë mesazhe me dëgjuesit, për të pasur kujdes maksimal dhe për të respektuar masat anti-covid. Pjesë e kësaj fushate është edhe basketbollistja dhe kapitenia e skuadrës së klubit ‘Prishtina’,…