Vazhdon hapja e mini-bibliotekave në Prishtinë

Organizata jo-qeveritare ‘Etea’ ka vazhduar projektin e hapjeve të mini-bibliotekave, në pjesë të ndryshme të qytetit në Prishtinë. Organizata ka përuruar edhe dy bibloteka të tjera njëra në ‘Parkun te Qendra e Studentëve’ dhe në lagjen ‘Qafa’. Po ashtu, organizata ka rifunksionalizuar minibiblotekën në lagjen ‘Bregu i Dielli’, që ishte dëmtuar disa ditë më parë.…

Në Mitrovicë mbahet koncert tradicional i Vitit të Ri

Nesër (27.12.2019), duke filluar nga ora 19:00 në Qendrën e Kulturës në Mitrovicë do të mbahet Koncerti i 10-të Tradicional i Vitit të Ri. Ky koncert organizohet nga Organizata “KosovoArs” dhe iu dedikohet fëmijëve me Down Syndrome dhe atyre me nevoja të veçanta. Radio KFOR-i ka kontaktuar Anisa Suhodolli Mujka nga “KosovaArs”, e cila ka…

AGK sonte organizon ndejën e fundvitit për gazetarë

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës  (AGK) sonte (25.12.19) organizon ngjarjen përmbyllëse të vitit 2019. Në ftesën dërguar mediave dhe të publikuar në faqen e tyre zyrtare, thuhet: ‘Pas një viti plot sfida, angazhime e vështirësi në ushtrimin e profesionit të gazetarisë, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është kujdesur që këtë fundvit, komuniteti i gazetarëve ta…

Vazhdon aksioni humanitar ‘Ndërro dhuratën me një buzëqeshje!’

‘VentureUP’ apo ndryshe e njohur edhe si Qendra e Ndërmarrësisë dhe Inovacionit në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”, po vazhdon me aktivitetin bamirës, kësaj radhe fjala është për aktivitetin humanitar ‘Ndërro dhuratën me një buzëqeshje!’. Sipas organizatorëve, ky aktivitet ka për qëllim kthimin e buzëqeshjes në këtë fundvit, te familjet me status më të rëndë…