Termokiss do të sjell online shfaqjen “Yjësitë”

Të premten (16 mars), nga ora 19:30, “Termokiss” do të shfaq online dramën “Yjësitë”, me regji nga Nol Sahatçiu dhe Feray Derviş. Shfaqja “Yjësitë”, me skenar të Nick Payne, trajton tema të shumta të ndjeshme, që në thelb kanë lidhjen komplekse mes dy protagonistëve dhe rëndësinë e vendimeve të tyre. Qendra “Termokiss” e cila drejtohet…

Disa këshilla për rritjen e vetëbesimit

Një person i sigurt i gëzon, frymëzon dhe gjithashtu frymëzon besimin edhe tek të tjerët. Me pak fjalë, vetëvlerësimi është mendimi juaj për veten dhe aftësitë tuaja. Mund të jetë i lartë, i ulët ose diku në mes. Ndërsa të gjithë herë pas here kanë dyshime për veten e tyre, vetëvlerësimi i ulët mund t’ju…

Komunitete të ndryshme bashkohen përmes muzikës

“Mitrovica Rock School” në bashkëpunim me dy shkolla nga Shkupi, “Music School Enterprise” dhe “Roma Rock School”, do të organizojnë koncertin multietnik online “Music Connects”. Ky koncert do të mbahet me datën 17 prill, nga ora 19:00, për ti bashkuar të rinjtë e komuniteteve të ndryshme. Me këtë rast, Radio KFOR-i kontaktoi themeluesin e “Roma…

Ju që keni vëlla apo motër, urime dita juaj!

Ata që janë me ty në të mirë e në të keq dhe të duan po njësoj, përveç prindërve, janë padyshim motra apo vëllai. E pikërisht sot (10 prill), shënohet ‘Dita Botërore e motrave dhe vëllezërve’, për të nderuar rëndësinë që ata kanë në jetën tonë. Jo vetëm motra, por edhe binjake një vezore, që…