Hitet më të reja në Radio K4

E vazhdojmë edhe muajin mars me muzikën më të mirë në vend, lansimet e fundit nga artistët më të njohur ndërkombëtar, të cilët keni mundësi ti dëgjoni premierë, në Radio KFOR. Në vazhdim ju njoftojmë me hitet më të reja, të lansuara sot (05.03.20): Bebe Rexha – Sacrifice Bruno Mars Ft. Anderson .Paak, Silk Sonic…

Mundësi për të punuar në një ekip shumë-etnik, me udhëheqësit e rinj të Kosovës

Organizata ” United Youth Task Force” do të filloj së shpejti një projekt mbi pjesëmarrjen gjithëpërfshirëse të të rinjve në proceset vendimmarrëse lokale, me titullin “Youth T.R.A.I.N.” “United Youth Task Force” është në kërkim të të rinjve nga komunitete të ndryshme, për t’u bërë Koordinatorë Lokal në disa regjione të vendit tonë. Të interesuarit duhet…

Psikopedagogjia, një lëmi e cila mungon në Kosovë

Psikopedagogjia është një ndërthurje e dy degëve kryesore të studimit të Pedagogjisë dhe Psikologjisë, e cila u siguron studentëve mjetet e nevojshme për të marrë pjesë në faza të ndryshme dhe në të gjitha fushat e procesit të mësimdhënies dhe të mësim-nxënies, duke hartuar materialin mbështetës të nevojshëm për ta bërë më të lehtë këtë…

Diskutim rajonal për arsimin pas Covid-19

Nesër (5 mars), duke filluar nga ora 15:00, do të shpaloset studimi “Rimendimi i arsimit në Ballkanin Perëndimor pas Covid-19”. Në këtë studim është punuar që nga vera e vitit të shkuar dhe përpilues të tij janë Gentiola Madhi dhe Francesco Trupia. Për të kuptuar më shumë rreth këtij studimi, Radio KFOR-i ka intervistuar, studiuesen…