Anulohet koncerti i grupit muzikor “Elita 5”

“Rrugëto për të kujtuar, jo për tu përkujtuar”, kjo ishte motoja e koncertit të grupit muzikor Elita 5, që ishte paraparë të mbahej më 15 qershor, te Sheshi i Lidhjes së Prizrenit, në nder të 13 vjetorit  të themelimit të klubit “MC Eagles”. Klubi i motorëve në Prizren “MC Eagles”, i cili është edhe organizator…

Sonte përmbyllet ekspozita “Hyjnesha në fron”

Në kuadër të projektit “Promovimi i diversitetit kulturor dhe mirëkuptimi përmes artit dhe përfshirjes së të rinjve”, sot (13.06.19) në Bibliotekën Kombëtare të Prishtinës, përmbyllet ekspozita me titull “Hyjnesha në Fron”. Kjo ekspozitë kishte për qëllim promovimin e rolit të gruas në shoqëri në ruajtjen e trashëgimisë së paprekshme kulturore përmes artit dhe instalacioneve artistike,…

Hapet ekspozita “Dhuna nuk fshehet mrena mureve”

Organizuar nga organizata joqeveritare “Kosova Women’s Network”, me datat 14 dhe 15 qershor në Prishtinë, do të hapet ekspozita me titull “ Dhuna nuk fshehet mrena mureve”. Kjo ekspozitë shpalosë disa prej tregimeve të vërteta të grave dhe burrave që kanë përjetuar dhunë në familje, të mbledhura nga Rrjeti i Grave të Kosovës. Gjithashtu, na…