Këngët premier në Radio K4

Radio KFOR-i ju sjellë edhe këtë javë këngët më të reja, të publikuara zyrtarisht në treg sot (24.03.23). Këngët premierë, mund ti dëgjoni në Radio KFOR, ndërsa më poshtë lajmit mund të njiheni me to: Ciara – Da Girls K4 FLO Ft. Missy Elliott – Fly Girl Rosalia & Rauw Alejandro – Beso Nonso Amadi…

Rëndësia e meteorologjisë në jetën tonë të përditshme

Çdo vit ‘Dita Botërore e Meteorologjisë’, shënohet më 23 mars. Për herë të parë u shpall në vitin 1950, nga Organizata Meteorologjike Botërore, për të rritur ndërgjegjësimin publik për shkencën e meteorologjisë dhe kuptimin e kushteve atmosferike. Sot, me zhvillimet në teknologji dhe shkencë, meteorologjia na jep një mjet të fuqishëm për të parashikuar dhe…

Njohja e gjuhëve të huaja është aftësi jetike

Në botën e sotme, gjithnjë e më të ndërlidhur dhe më të hapur për të gjithë, njohja e gjuhëve të huaja është një aftësi jetike, që u jep mundësi njerëzve të angazhohen në një mënyrë më të menjëhershme dhe më kuptimplote. Bazuar në rëndësinë që kanë gjuhët, kampanja e Radio KFOR-it e cila po realizohet…