Termokiss ju fton sonte të argëtoheni me muzikë klasike

Në kuadër të festivalin vjetor „Krejt Ka Pak“, Termokiss sonte (30.12.19) organizon koncert me “Muzikë Klasike”, duke filluar nga ora 19:30 në ambientin e Termokiss në kryeqytet. Një pjesë shumë e rëndësishme e programit të tyre muzikor është edhe promovimi i artistëve lokal i t’gjitha zhanreve e llojeve t’muzikës, duke u ofruar atyre platformën për…

Në Mitrovicë sot mbahet Festivali i Këngës “Cicërrimat buzë Ibrit”

Sot (30.12.19), duke filluar nga ora 17:00 do të mbahet Edicioni i 38-të i Festivalit të Këngës për Fëmijë “Cicërrimat buzë Ibrit”, i cili do të shfaqet në Qendrën e Kulturës “Rexhep Mitrovica” në Mitrovicë. “Cicërrimat buzë Ibrit” është një projekt tradicional që organizohet nga Shoqata e Muzicientëve të Mitrovicës, në përkrahje nga Ministria e…

Sot fillon festivali vjetor “Krejt Ka Pak”

Nga sot (27 Dhjetor) e deri më 2 Janar 2020, Termokiss do të organizoj festivalin vjetor „Krejt Ka Pak“.  Vitin e kaluar ky festival është fokusuar tek arsimimi përmes edukimit jo-formal, ku është theksuar rëndësia e formave dhe burimeve të ndryshme të mësimit e të punës. Këtë vit ky festivali, i katërti me radhë, fokusohet…

Vazhdon hapja e mini-bibliotekave në Prishtinë

Organizata jo-qeveritare ‘Etea’ ka vazhduar projektin e hapjeve të mini-bibliotekave, në pjesë të ndryshme të qytetit në Prishtinë. Organizata ka përuruar edhe dy bibloteka të tjera njëra në ‘Parkun te Qendra e Studentëve’ dhe në lagjen ‘Qafa’. Po ashtu, organizata ka rifunksionalizuar minibiblotekën në lagjen ‘Bregu i Dielli’, që ishte dëmtuar disa ditë më parë.…