Fitoni bileta FALAS, për në Cineplexx

Premierat dhe para-premierat botërore që zbarkojnë në Cineplexx, do të keni mundësi t’i shikoni, madje edhe FALAS. Cineplexx dhe Radio KFOR-i, po shpërblejnë dëgjuesit me bileta. Duke filluar nga data e sotme (06.07.21), e çdo të martë, në kuadër të emisionit ‘Cosmopolis’, që transmetohet nga ora 10:00, do të keni mundësi që të jeni njëri…

Shtoni kujdesin ndaj lëkurës, gjatë stinës së verës

Sezoni veror është një ndër periudhat më të rëndësishme për përkujdesje ndaj lëkurës, kjo për shkak se është stina gjatë së cilës ekspozohemi më gjatë në rreze të diellit, i cili veç një nuance të errët që e duam të gjithë, mund t’i ‘falë’ lëkurës tonë edhe efekte të padëshiruara. Andaj, për të kuptuar se si…

Sot festojmë ‘Ditën e Puthjeve’

Periudha e pandemisë ka qenë situatë e vështirë për gjithë botën. Përveç, izolimit në shtëpitë tona dhe adaptimit të jetës sonë në një normalitet të ri gjatë kësaj kohe, na kanë munguar edhe përqafimet e më të dashurve tanë, sidomos përqafimet e personave më të moshuar, për të cilët jemi kujdesur të gjithë. Sot, me…