“Dita Ndërkombëtare e Kooperativave” thirrje për ndërtimin e një të ardhme më të mirë

‘Rindërtoni më mirë të bashkuar’ (Rebuild better together), kjo është tema me të cilën shënohet sivjet, 3 korriku, “Dita Ndërkombëtare e Kooperativave”. Pandemia e shkaktuar nga CoViD-19, ka sjell shumë dëme në të gjitha sferat e jetës, e të paprekura nuk kanë mbetur as kooperativat. Për të kuptuar më shumë rreth kësaj dite, Radio KFOR-i…

Hitet më të mira në Radio K4

Korriku ne Radio KFOR vjen me muzikën më të mirë në vend, lansimet e fundit nga artistët më të njohur vendor dhe ndërkombëtar. Kjo javë që po lëmë pas ka qenë plotë me këngë të reja dhe bashkëpunime shumë interesante. E veçojmë këngën Nina nga Flori, Bruno dhe Klajdi Haruni që u pëlqye  tejmase nga…