Nëse sot e godisni dikë me jastëk, ju falet

Mbi 5 mijë persona në vitin 2008, në të shtunën e parë të muajit prill, goditën njëri-tjetrin me jastëk në ambient të hapur në New York, duke shënuar kështu edhe ‘Ditën Ndërkombëtare të Goditjes me Jastëk’. Kjo ditë ka filluar të organizohet formalisht nga më shumë se 200 shtete të botës, çdo vit, në të…

Udhëtojmë drejt kryeqytetit të Rumanisë, Bukureshtit

Bukureshti, është kryeqyteti i Rumanisë dhe njëherit qendra ekonomike e këtij vendi. Vulë ikonë e këtij qyteti, është ndërtesa masive e qeverisë Palatul Parlamentului, e epokës komuniste, e cila ka 1.100 dhoma. Aty pranë, zona Lipscani, është shtëpia e një skene energjike të jetës së natës, që ju fton për të kaluar kohë të paharrueshme…