Shënohet sot “Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit ndaj Minave”

Me temën “Këmbëngulja, Partneriteti dhe Progresi” shënohet këtë vit “Dita Ndërkombëtare e Ndërgjegjësimit ndaj Minave”. Kjo ditë e sotme (4.04.21), ka për qëllim vazhdimin e punës për të studiuar, pastruar dhe shkatërruar këto pajisje vdekjeprurëse. Minat e tokës, mbetjet shpërthyese të luftërave dhe pajisjet shpërthyese të improvizuara, prekin më së shumti të zhvendosurit me forcë,…

Premierat e filmave gjatë javës së ardhshme

Dashamirët e filmave, do të kenë mundësi që të shikojnë filma të llojllojshëm edhe përgjatë muajit prill, ku përfshihen zhanret: dramë, komedi, aksion etj. Filmat të cilët do të publikohen gjatë javës së ardhshme, Radio KFOR-i ju sjellë në vijim: Filmi: ‘Giants Being Lonely’ – Data e publikimit: 06 prill, 2021 Filmi: ‘Voyagers: – Data…