Main News

Nis së shpejti turniri i Ping-Pongut

Në këtë epokë teknologjike, ku telefonët e mençur po na e rrëmbëjne shumicën e kohës, më shumë se çdo gjë tjetër, na nevojiten më shumë aktivitetet sportive. Një i tillë është edhe aktiviteti i ditës së nesërme (13.03.19), që do të mbahet në qendrën “Termokiss”, në Prishtinë, nga ora 20:00. Admiruesit e sportit të ping-pongut,…

Teatri Dodona mirëpret shfaqjen” Komedi e kuqe”

Këtë të martë të 12 marsit, dashamirët e teatrit do të kenë rastin që të shohin shfaqjen “Komedi e kuqe”, të Albana Mujës, me regji të Kreshnike Osmanit, që jepet në Teatrin “Dodona”, në Prishtinë. “Komedi  e kuqe” synon të provokoj shikuesin me një temë e cila trajton një perjudhë jete të një çifti, Agimes…

Sot është 8 Marsi – Dita Ndërkombëtare e Gruas

‘8 Marsi’ është një ditë që në vete përfshinë dashuri të pafund, për ato gra që na sollën në jetë. Kjo ditë shënohet nën emërtimin ‘Dita Ndërkombëtare e të Drejtave të Grave’ dhe ka origjinën e vet në demonstratat e grave në fillim të shekullit XX, në Evropë dhe në Shtetet e Bashkuara të Amerikës,…

Punëtori inovatove për të rinjtë në Mitrovicë

Organizata ‘Education Innovators Kosovo’ në Mitrovicë, ka hapur mundësinë për të rinjtë që të mësojnë më shumë rreth krijimit të ideve dhe zhvillimit të bizneseve të reja me projektin ‘Fuqizimi i të rinjve dhe ngritja e kapaciteteve të tyre në fushën e inovacionit dhe ndërmarrësisë’.  Ditë më parë Radio KFOR-i kontaktoi drejtorin ekzekutiv të organizatës…