Vijnë filmat premierë të tetorit

Duket qartë që edhe muaji tetor, në të cilin tashmë kemi hyrë, do të jetë i mbushur me filma të zhanreve të ndryshme, të cilët sjellin histori të jashtëzakonshme, disa prej të cilëve bazohen edhe në ngjarje të vërteta. Në vijim ju sjellim listën e titujve dhe datave të publikimit të tyre:   Filmi ‘20th…

Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Sot feston ditëlindjen këngëtari, kompozitori dhe dikur anëtari i grupit The Police, Sting (Gordon Sumner). Artisti u lind më 2 tetor, të vitit 1951, ndërsa si solo këngëtar dhe anëtar i bendit The Police, ai mori 16 çmime Grammy dhe ka shitur mbi 100 milionë disqe. – Më 2 tetor, të vitit 2002, Robbie…