Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

Me 7 prill të vitit 1978, ‘The Police’ publikuan këngën ‘Roxane’ . Radio BBC refuzoi ta transmetojë këtë këngë ndërsa kënga u bë hit në Amerikë. Në këtë datë të vitit 2003, Avril Lavigne mbizotëroi në cermenonine e  çmimeve ‘Junos’ në Kanadë, duke fituar katër çmime duke përfshirë çmimin për single-in, albumin dhe artisten e…