Gjendja aktuale me CoViD-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit, janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv si dhe janë shtuar 512 raste të reja me këtë virus. Për të mësuar për gjendjen aktuale të përgjithshme me këtë virus në Kosovë, Radio KFOR-i kontaktoi pulmologun, Dr. Arbër…