Bonevet organizon një ngjarje me plotë ngjyra dhe punime

Hapësira “BONEVET” e cila tash e sa vite shërben si mundësi mësimore ku fëmijët inkurajohen të zbulojnë aftësitë e tyre dhe t’i zhvillojnë ato me pasion dhe dashuri, po vazhdon të organizoj aktivitete që mbështesin misionin e saj. E tillë është edhe punëtoria që organizohet sot (20 gusht), në Parkun “Ali Podrimja”, në Gjakovë, nga…

Policia e Kosovës rritë sigurinë e përgjithshme

Siguria është një ndër elementet kryesore të rritjes së kualitetit të jetës. Në vendin tone, secilin vit po shënohen përmirësime në këtë aspekt, marrë parasysh statistikat nga organet kompetente të cilat e luftojnë vazhdimisht krimin. Një ndër rajonet të cilat kanë treguar sukses së fundmi është edhe Drejtoria Rajonale e Policisë në Prizren. Radio KFOR-i…

Filloi Kampi Veror i Avokimit

“Fuqizimi i të rinjve për një të ardhme paqësore”, është projekti i cili ka filluar të shtunën dhe të dielën (17 dhe 18 gusht) dhe do të vazhdojë të realizohet edhe më datën 24 dhe 25 gusht, në Hotel “Theranda”, në Prizren. Qëllimi i “Kampit Veror të Avokimit” është përfshirja e vajzave të reja nga…

Rreziku nga hakimet online

Me gjithë të mirat që na ka sjellur teknologjia, çdo ditë rreziku nga hakimet sa vjen e shtohet. Pavarësisht a jeni person që mendoni se nuk ka kush interesim që t’ ju hyjë në rrjetet sociale, gjithmonë mendoni që megjithatë ‘dikë kureshtja është duke e mbytur’. Një prej IT-ve të parë në Kosovë, e që…

”Rock United Fest” bashkon adhuruesit e muzikës Rock

Festivali ‘Rock United’ këtë vit organizohet duke bërë bashkë rock grupet nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, në mbështetje të muzikës dhe kulturës rock, nën moton, “Një për të gjithë, të gjithë për Rock”. Festivali do të fillojë në Amfiteatrin e Pishinës së Gërmisë, në Prishtinë, më 6 dhe 7 shtator,  nga ora 18:00. Në…

“BalkanFest” mbledh artistë të shumtë

Festvali multientik  “BalkanFest” i cili do të mbledhë disa qindra interpretues nga të gjitha komunitetet në Kosovë,  vjen me një synim të qartë, të ruajë këngët dhe vlerat tradicionale të vendit dhe shteteve të rajonit të Ballkanit. Këshilli Organizativi “BallkanFest”-it thekson se Festivali këtë vit pritet të mbahet në hapësirën e hapur të stadiumit të…