Në këtë datë, në muzikë veçojmë këto ngjarje

– Me 13 mars në vitin 1965, Eric Clapton u largua përfundimisht nga bendi The Yardbirds duke thënë se bendi ishte bërë shumë komercial. – Në  vitin 1995 pikërisht me 13 mars, Radiohead publikoi ​​albumin e tyre të dytë në studio ‘The Bends’. Pjesë e albumit ishin këngën ‘High and Dry’ dhe ‘Fake Plastic Trees’…